fbpx

Verzenden

Levertijden

Nederland

De verzendtijd bedraagt 1-3 werkdagen. Dit betekent dat het binnen 1-3 werkdagen op de post gaat. Daarna ligt het aan PostNL hoe snel het binnen komt. Dit zal meestal de volgende werkdag zijn. Let op: brievenbuspost wordt door PostNL in Nederland niet op zondag of maandag bezorgd.


Hoe wordt mijn bestellingen verzonden?

Wij hanteren de gangbare post- en pakkettarieven van PostNL. Het gewicht van het totale pakket (inclusief verpakkingsmateriaal) bepaalt de verzendkosten. Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij altijd met ‘handtekening bij ontvangst’, waarmee de verzending verzekerd is tegen verlies tot € 500,-.

Heb je een tas of een grote hoeveelheid sieraden/accessoires besteld? Dan past je bestelling niet door de brievenbus en zullen we het altijd als pakket versturen, ongeacht het gewicht.


Wat is het verschil tussen met of zonder track & trace?

Het komt bijna nooit voor, maar het kan altijd gebeuren dat je pakketje zoek raakt in de post. Daarom verzenden wij postpakketten altijd met track & trace. Hiermee kan je volgen waar je pakket is en kunnen wij zien of het daadwerkelijk geleverd is door PostNL.

Bij brievenbuspost (0 – 100 gram) binnen Nederland kan je zelf kiezen om tegen een kleine bijbetaling je bestelling als brievenbuspakket met Track & Trace te verzenden. Dit kan je aangeven tijdens het bestelproces.


Wat als mijn bestelling niet aankomt?

Wanneer brievenbuspost niet aankomt, geven wij geen geld terug wanneer de bestelling niet is aangekomen. Echter, wanneer je verzending als brievenbuspakket of postpakket mét track & trace is verzonden, dan worden je aankopen opnieuw naar je verzonden of – als deze niet meer leverbaar zijn – krijg je je aankoopbedrag terug.


Moet ik thuis zijn om mijn pakketje in ontvangst te nemen?

Nee, je hoeft in principe niet thuis te zijn om je brievenbuspost in ontvangst te nemen. De pakketjes gaan namelijk altijd door de brievenbus. Je kunt dus gewoon een bestelling doen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Je pakketje ligt dan op de deurmat of in je brievenbus te wachten wanneer je thuis komt.

Wanneer je bestelling – vanwege het gewicht of de prijs – met pakketpost wordt verstuurd, dan moet er wel iemand zijn om de deur te openen en het pakket aan te nemen. Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij altijd met ‘handtekening bij ontvangst’. Daarvoor geldt dat ook iemand zijn handtekening moet zetten bij de postbezorger.