fbpx

Retourneren en garantie

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Is het product niet wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Luucs Jewelry heb je de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur ons een bericht met dit formulier om het retouradres te ontvangen.

Hoe moet ik retourneren?

Jij bent als koper zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de gekochte producten.

Wij raden aan om het te retourneren met track & trace. Als je de bestelling terugstuurt met track & trace, vergeet dan niet het verzendbewijs goed te bewaren totdat wij je retour verwerkt hebben. Wanneer je het verstuurd zonder track & trace en het komt niet aan bij ons, kunnen we je geen geld terugstorten.

Niet alles kan retour

Sieraden

Om hygiënische redenen nemen wij bepaalde producten niet retour. Het gaat hier om de volgende producten: oorbellen, kettingen, armbanden, ringen, horloges en haaraccessoires.


Accessoires

Wij nemen producten uit deze categorie niet terug als het vies is, vlekken bevat, kapot is, of het kaartje niet meer bevestigd is aan het product.

Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?

Na ontvangst van je retourzending duurt het maximaal 14 werkdagen tot dat het geld terug op de bankrekening staat die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Garantie

Wij geven garantie op de producten onder voorwaarde dat:

Er binnen één dag na ontvangst direct een e-mail naar info@luucsjewelry.com wordt gestuurd met duidelijke uitleg en foto’s.
of
Er binnen één dag van ontvangst direct een DM via Instagram wordt gestuurd naar @luucs.jewelry met duidelijk uitleg en foto’s.

Duidelijke uitleg en foto’s houdt in: naam, ordernummer, ontvangstdatum van bestelling, foto van de envelop en foto van het kapotte, beschadigde of niet werkende product.

Wij geven geen garantie op gedragen producten.